Menu Zavřeno

Humanitární sbírka 2015

Rok se s rokem sešel a tak se náš tým dobrovolníků dává do plánování další mise na pomoci Srbům žijících na Kosovu a Metohiji. Mnoho z vás naši činnost již zná; najsou se i tací, kteří na naši sbírku narazí a snad i podpoří poprvé. V minulých článcích jste mohli vidět jak naše práce probíhá, jakým způsobem se snažíme pomoci Srbům, kteří naši pomoc potřebují.

Tento rok společně s patrioty z Německa, Itálie, Finska, Slovenska, Polska, Francie a Belgie plánujeme podpořit několik místních srbskch škol a nejchudších rodin v enklávách obývaných Srby. Jsme přesvědčení, že ti nejmladší naši pomoc potřebují nejvíce a tak díky vašim příspěvkům budou moci lépe zvládat studium. Chudým rodinám, tak jako předchozí roky, přivezeme nějaké ošacení, čístící a desinfekční prostředky, základní potraviny a dětem hračky. Podotýkáme, že veškeré vybrané prostředky budou použity jen a výhradně na pomoc Srbů; veškeré další výdaje spojené s cestou si hradí každý účastník sám. Tím se výrazně lišíme od všemožných neziskovek závislých na pěnězovodech státu. Naše činnost je plánována srdcem a láskou k srbskému národu. Jsme si vědomi toho, že to byl právě srbský národ, který v minulosti mnohokrát stál na naší straně a nebál se nás jako jediný podpořit i vojensky. Proto je naší morální povinností Srbům alespoň symbolicky v dnešní těžké době pomoci a vyjádřit tak velký dík.

číslo účtu: 2800279598 / 2010

zpráva pro příjemce: Kosovo

konec sbírky: 31.8.2015

Je to tedy na každém z nás zda nějakou částkou přispějeme na vzdělání srbských dětí. Vězte, že i zaslaná padesátikoruna pomůže!

Slované sobě!

1 Comments

  1. Pingback:Humanitární pomoc Srbům na Kosovu a Metochii - Červenobílí

Komentáře nejsou povoleny.

%d bloggers like this: